Vind jouw geluk bij loopbaanbegeleiding in Zwolle

De unieke loopbaanbegeleiding in Utrecht is er om je te helpen met jouw toekomst. Je leven is natuurlijk onwijs belangrijk en het hebben van geld en een carrière kan voor veel mensen ook een belangrijke factor in het leven zijn, maar is het niet het allerbelangrijkste dat je goed in je vel zit en dat je gelukkig ben in het werk dat je doet? Dat lijkt voor de meeste een vraag die met ja kan worden beantwoord, maar vaak heeft men het toch mis. Mensen kijken niet altijd naar hetgeen waar zij echt gelukkig van worden, maar meer wat het meeste oplevert en waar zij veel uren kunnen draaien. Bij de loopbaanbegeleiding in Utrecht wordt er bekend wat echt hetgeen is waar jij gelukkig van wordt.

Geluk

Word jij echt wel gelukkig van die dikke auto voor de deur en dat grote huis? Of heb je toch liever een kleine woning en een baan waar je minder uren hoeft te draaien en waar je met plezier naar toe gaat> Dat vind je samen met de loopbaanbegeleiding in Utrecht uit. Door middel van een gesprek word je eerst samen met de coach gecheckt. Wat vind je leuk, waar word je blij van en wat zijn de doelen die jij in je leven hebt en zijn deze wel realistisch en goed gesteld?

Kom achter je dromen

Het deelnemen aan de sessies van de loopbaanbegeleiding in Utrecht helpen je met het verkrijgen van inzichten in je eigen wensen. Misschien heb je die wel weggestopt omdat je alleen maar bezig was met het verdienen van geld en het maken van een bijzondere carrière. Het wil absoluut niet zeggen dat je geen geld kunt verdienen met hetgeen dat je leuk vindt, maar is dat echt het hoofddoel waar alles om moet draaien is dan de vraag. Meer informatie vindt u op https://www.jahetwerkt.nl/.