Hoe smaken de Heets bronze?

Het gebruiken van een Iqos Heets wordt gezien als een gezond alternatief voor roken. Het is tegenwoordig bijna niet meer in het huidige straatbeeld te vinden; de klassieke sigaret. Mensen zijn zich bewust van de gevaren die klassiek roken met zich meebrengen en zijn op zoek naar gezondere alternatieven. Eén van die alternatieven is het gebruik maken van Iqos Heets, waarbij de tabak wordt verwarmd in plaats van verbrand. Hierdoor heb je wel het genot van de nicotine en de smaak, maar komen de schadelijke stoffen zoals teer en koolstofmonoxide niet vrij. De Heets zijn verkrijgbaar in veel verschillende intensiteiten, smaken en sterktes waardoor voor iedereen een perfecte Heets verkrijgbaar is. De Heets bronze is daarom ook zeker het proberen waard.

Wat is de Iqos Heets?

De Iqos Heets zijn kleine tabaksticks gewikkeld in papier. Het lijkt daarom op een kleine sigaret, maar in tegenstelling tot het klassieke roken steek je de heet niet aan. De heets plaats je in het Iqos apparaat welke de Heets zal verwarmen. Doordat de tabakstick wordt verwarmd komen de stoffen nicotine en smaakstoffen vrij. Deze kan je vervolgens via het Iqos apparaat inhaleren. De Iqos verbrandt de tabak dus niet, maar verwarmd deze alleen waardoor er geen schadelijke stoffen vrij komen. De Heets zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken en intensiteiten. Eén van deze soorten is de heets bronze editie, welke gekenmerkt wordt door zijn diepe en intense smaak. Naast de Heets bronze zijn er tal van mogelijke smaken, waardoor voor iedereen een perfecte heet te vinden is. Het mooiste is dat je de heets eenvoudig kan afwisseling. De rookduur van een heet is vergelijkbaar met die van een klassieke sigaret waardoor overstappen van roken naar Iqos Heets zeer eenvoudig gaat.

Hoe smaken Heets bronze?

Eén van de meest bekende en populairste heets is de Heets bronze. Deze Heets bronze heeft een diepe en intense smaak. De tabak intensiteit is krachtig, waardoor je versteld al staan van de intensiteit die het verwarmen van de tabak met zich mee brengt. Door de toevoeging van rijke aroma's is de smaakbeleving zeer intens en kan je er met alle zekerheid van genieten. De Heets bronze zijn eenvoudig af te wisselen met minder intense smaken zodat je voldoende afwisseling houdt. De Heets bronze wordt afgeraden wanneer je niet bekend bent met het gebruik van heets of wanneer je zelf nog nooit gerookt hebt.

Ben je dus op zoek naar gezondere alternatieven voor het klassieke roken? Kijk dan zeker eens naar de Iqos heets. De Iqos verwarmt de tabak waardoor de nicotine en de aroma's vrijkomen, zonder dat je te maken krijgt met de schadelijke stoffen die worden veroorzaakt door de verbranding van tabak. De Heets bronze is een echte diepe en intense smaaksensatie welke wordt vergeleken met krachtige tabak. De bronze collectie is dan ook echt bedoeld voor de meer gevorderde gebruiken die gewend is aan de krachtige smaken en aroma's. De Heet bronze heeft een prachtige smaakbeleving waar je graag meer van wilt proberen. En het mooiste is; doordat het veel gezonder is dan klassiek roken kan dat ook!